Cijena smještaja /rezervacije i cjenik

Planirate li putovanje u Gorski kotar, kuća za odmor Oaza mira može ponuditi smještaj grupama s najviše osmero gostiju prema važećem cjeniku. Cijena najma kuće ovisi o broju osoba. Minimalna duljina boravka je 7, a maksimalna 10 noći.

Cjenik

Najam kućeCijena
Tjedni najam kuće za 1 - 4 osobe812 EUR / tjedan
- svaka dodatna noć za grupu do 4 osobe94 EUR / noć
Tjedni najam kuće za 5 - 8 osoba1.080 EUR / tjedan
- svaka dodatna noć za grupu od 5 do 8 osoba125 EUR / noć
Božić
Nova Godina
(1 - 4 osobe s djecom)
440 EUR / noć

Istaknuta cijena uključuje najam čitave kućice uz gratis boravak djece do navršenih 16 godina. Cijenom najma kuće obuhvaćeno je korištenje okućnice, terase i vrtne garniture, perilice rublja, perilice suđa, mikrovalne pećnice i svog ostalog inventara. Osigurana je posteljina, ručnici, osnovne higijenske potrepštine (toaletni papir i ubrusi, sapun), flaširana pitka voda za prve dane boravka te drva za loženje kamina i roštilja. Boravišna pristojba uključena je u cijene smještaja kao i osiguranje od nesretnog slučaja i ozljeda.

Napomena: kuća se ne iznajmljuje za proslave. Unutrašnjost kućice je zona bez pušenja, a pravila kućnog reda možete preuzeti OVDJE. Boravak kućnih ljubimaca moguć je u dogovoru s vlasnicom i ne naplaćuje se dodatno.

Kontakt i rezervacije

Trebate li više informacija o cijenama, dostupnosti kućice ili pak želite odmor u Gorskom kotaru obogatiti dodatnim sportskim i rekreativnim sadržajima slobodno se javite za savjet ili organizacijsku pomoć. Ili pitajte sve što vas zanima. Pošaljite upit putem rezervacijskog obrasca, javite se e-mailom ili na broj +385 97 654 11 23 (dostupno msg servisima Signal, Viber, Hangouts, WhatsApp).

Kalendar dostupnosti

Učitavanje kalendara...
Powered by Booking Calendar
-
Slobodno
26
-
Zauzeto
26
-
U dogovoru

__________________________________________________________________

Vrati se na početak